Evästeasetukset

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan käyttäjälle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Valitsemalla "Hyväksyn kaikki" sallit evästeiden käytön.

Poronlihan leikkaaminen

Teollinen poronlihan leikkaus yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Ruhoista paloiksi ja haluttuun lopputuotteeseen. Tutustu palveluihin tästä.

Suomi on yksi johtavista poronlihan jalostusmaista, ja noin 70 prosenttia tuotetusta poronlihasta jalostetaan edelleen. Poronlihan jalostus ja paloittelu keskittyy erityisesti syksyyn.

Poronlihan leikkuumalleja ovat esimerkiksi:

  • Ulkofilee
  • Sisäfilee
  • Entrecôte
  • Fileeselkä
  • Paistit
  • Kylki
  • Kinkku
  • Lapa
  • Parikyljys
  • Kyljys

Poronliha on arvokas tuote, joka vaatii huolellista käsittelyä. Kokeneet lihanleikkaajamme leikkaavat lihan ammattitaitoisesti asiakkaan leikkuumallin mukaisesti.

Lue myös: Lihanleikkaus

OTA YHTEYTTÄ