Evästeasetukset

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan käyttäjälle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Valitsemalla "Hyväksyn kaikki" sallit evästeiden käytön.

Lampaanlihan leikkaaminen

Teollinen lampaanlihan leikkaus yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Ruhoista paloiksi ja haluttuun lopputuotteeseen. Tutustu palveluihin tästä.

Lampaanlihan leikkaaminen on prosessi, jonka hoidamme ammattimaisesti ja huolellisesti. Lammas paloitellaan pääosin samalla tavalla kuin nauta ja sika. Liha leikataan asiakkaan mallin mukaan, joka voi olla minkä tahansa muotoinen ja kokoinen. Yleisimpiä leikkuumalleja ovat:

Poronlihan leikkuumalleja ovat esimerkiksi:

  • Ulkofilee
  • Sisäfilee
  • Entrecôte
  • Fileeselkä
  • Paistit
  • Kylki
  • Kinkku
  • Lapa
  • Parikyljys
  • Kyljys

Vuosien kokemuksen ansiosta tiedämme, miten lampaanlihaa leikataan ja käsitellään, jotta saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Lue myös: Lihanleikkaus

OTA YHTEYTTÄ