Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan käyttäjälle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Valitsemalla "Hyväksyn kaikki" sallit evästeiden käytön.
Teollinen naudanlihan leikkaus yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Ruhoista paloiksi ja haluttuun lopputuotteeseen. Tutustu palveluihin tästä.
Naudanlihan teollinen leikkaaminen on useita vaiheita sisältävä prosessi, joka vaatii asiantuntevaa osaamista. Esimerkiksi lihan leikkaaminen niin, että luu jää täysin puhtaaksi, vaatii laajaa osaamista ja tarkkuutta; näin varmistetaan, että asiakkaalla ei mene arvokasta raaka-ainetta hukkaan.
Tarjoamme kattavat lihanleikkuun palvelut lihajalostamoille, lihataloille ja muille liha-alan toimijoille. Naudanlihan leikkaaminen hoituu työntekijöiltämme ammattitaidolla. He ovat kokeneita lihanleikkaajia ja tekevät asiakkaan tarpeiden mukaista työtä tehokkaasti laadusta tinkimättä.
Perheyrityksemme tarjoaa ammattitaitoisia lihanleikkuu- ja konsultointipalveluja lihanjalostusalalla. Autamme lisäämään tuotannon tehokkuutta ja alentamaan tuotantokustannuksia säilyttäen samalla korkeat laatuvaatimukset. Henkilökohtainen lähestymistapamme takaa, että saat palvelulta juuri sitä, mitä tarvitset.
Tarvitsitpa sitten naudanlihan leikkaamista tai muita lihanleikkauspalveluja, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.
Lue myös: Lihanleikkaus
Tarjoamme lihanleikkuupalveluita alihankintana. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia työntekijöiden määrästä tai tarvittavista henkilökohtaisista työvälineistä. Me huolehdimme näistä yksityiskohdista puolestasi.
Suunnittelemme aina jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun, joka perustuu yrityksen yksilöllisiin liiketoimintaan pohjautuviin tarpeisiin. Jos tarvitset apua teollisessa naudanlihan leikkaamisessa tai esimerkiksi tuotantoprosessien tehostamisessa, ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivasta ratkaisusta.
Useimmissa tapauksissa työ etenee seuraavasti:
Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita lihanleikkaajia, joilta sujuu naudanlihan leikkaamisen lisäksi myös kaikkien muiden lihalajien käsittely. Olemme ylpeitä työstämme ja tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja. Kaikki työntekijämme ovat koulutettu turvallisuus- ja hygieniamääräyksiin.
Ennen naudanlihan leikkausta laaditaan leikkuusuunnitelma, jossa otetaan huomioon halutut tuotteet ja ruhojen laatuluokka. Laatuluokka riippuu siitä, kuinka lihaksikas ja rasvainen ruho on.
Naudanruhot tarkastetaan laadun lisäksi painon osalta ennen niiden jakamista pienempiin paloihin. Ruhot säilytetään asianmukaisesti kylmiössä ennen niiden saapumista käsittelylinjalle.
Teollinen naudanlihan leikkaus sisältää tiivistettynä seuraavat vaiheet:
Naudanlihaa leikataan monella eri tavalla sen käyttötarkoituksen mukaan. Leikkuumalleja ovat esimerkiksi:
Meillä on vuosien kokemus teollisesta naudanlihan leikkuusta ja jalostuksesta, joten tiedämme, miten naudanlihasta saadaan paras mahdollinen hyöty irti.
Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ja erittäin vankka alan asiantuntemus, joiden avulla voimme auttaa sinua lisäämään tuotannon tehokkuutta.
Jos kiinnostuit teollisesta naudanlihan leikkaamisesta tai muista palveluistamme ja haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä verkkosivuston kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Vierailemme mielellämme luonasi henkilökohtaisesti keskustelemassa yhteistyön mahdollisuuksista.
OTA YHTEYTTÄ