Evästeasetukset

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan käyttäjälle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Valitsemalla "Hyväksyn kaikki" sallit evästeiden käytön.

Naudanlihan leikkaaminen – ruhoista paloiksi ja haluttuun lopputuotteeseen

Teollinen naudanlihan leikkaus yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Ruhoista paloiksi ja haluttuun lopputuotteeseen. Tutustu palveluihin tästä.

Naudanlihan teollinen leikkaaminen on useita vaiheita sisältävä prosessi, joka vaatii asiantuntevaa osaamista. Esimerkiksi lihan leikkaaminen niin, että luu jää täysin puhtaaksi, vaatii laajaa osaamista ja tarkkuutta; näin varmistetaan, että asiakkaalla ei mene arvokasta raaka-ainetta hukkaan.

Tarjoamme kattavat lihanleikkuun palvelut lihajalostamoille, lihataloille ja muille liha-alan toimijoille. Naudanlihan leikkaaminen hoituu työntekijöiltämme ammattitaidolla. He ovat kokeneita lihanleikkaajia ja tekevät asiakkaan tarpeiden mukaista työtä tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Haluatko lisätietoja lihanleikkuupalveluista?

Perheyrityksemme tarjoaa ammattitaitoisia lihanleikkuu- ja konsultointipalveluja lihanjalostusalalla. Autamme lisäämään tuotannon tehokkuutta ja alentamaan tuotantokustannuksia säilyttäen samalla korkeat laatuvaatimukset. Henkilökohtainen lähestymistapamme takaa, että saat palvelulta juuri sitä, mitä tarvitset.

Tarvitsitpa sitten naudanlihan leikkaamista tai muita lihanleikkauspalveluja, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Lue myös: Lihanleikkaus

Naudanlihan leikkaus tarpeidesi mukaan

Tarjoamme lihanleikkuupalveluita alihankintana. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia työntekijöiden määrästä tai tarvittavista henkilökohtaisista työvälineistä. Me huolehdimme näistä yksityiskohdista puolestasi.

Suunnittelemme aina jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun, joka perustuu yrityksen yksilöllisiin liiketoimintaan pohjautuviin tarpeisiin. Jos tarvitset apua teollisessa naudanlihan leikkaamisessa tai esimerkiksi tuotantoprosessien tehostamisessa, ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivasta ratkaisusta.

Useimmissa tapauksissa työ etenee seuraavasti:

  1. Yhteydenotto puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivustomme kautta.
  2. Keskustellaan tarpeista ja määritetään paras tapa vastata niihin.
  3. Asiantuntijamme tulee paikan päälle laatimaan suunnitelman työprosessista.
  4. Tehdään sopimus yhteistyöstä.
  5. Yrityksemme omistaja Radek Cerný on paikalla ensimmäisen työviikon ajan.
  6. Ammattitaitoinen tiimimme jatkaa työskentelyä leaderin johdolla sovitulla tavalla.
  7. Tarjoamme säännölliset tapaamiset asiakaspalvelu- tai toimintapäällikön kanssa.

Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita lihanleikkaajia, joilta sujuu naudanlihan leikkaamisen lisäksi myös kaikkien muiden lihalajien käsittely. Olemme ylpeitä työstämme ja tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja. Kaikki työntekijämme ovat koulutettu turvallisuus- ja hygieniamääräyksiin.

Teollinen naudanlihan leikkaaminen ammattitaidolla

Ennen naudanlihan leikkausta laaditaan leikkuusuunnitelma, jossa otetaan huomioon halutut tuotteet ja ruhojen laatuluokka. Laatuluokka riippuu siitä, kuinka lihaksikas ja rasvainen ruho on.

Naudanruhot tarkastetaan laadun lisäksi painon osalta ennen niiden jakamista pienempiin paloihin. Ruhot säilytetään asianmukaisesti kylmiössä ennen niiden saapumista käsittelylinjalle.

Teollinen naudanlihan leikkaus sisältää tiivistettynä seuraavat vaiheet:

  • Apusahaukset, jotta lihan leikkaaminen puukolla olisi helpompaa
  • Naudanruhot (esim. jaettuna etu- ja takaneljännekseen) siirretään kattorataa pitkin leikkaajille – riippuu asiakkaan tuotantolinjasta
  • Lihanleikkuu jatkuu leikkuulinjastolla: leikkuusuunnitelman mukaiset naudanlihapalat leikataan ja viimeistellään
  • Haluttuun malliin leikatut lihat pakataan ja säilötään asiakkaan toiveiden mukaisesti

Naudanlihaa leikataan monella eri tavalla sen käyttötarkoituksen mukaan. Leikkuumalleja ovat esimerkiksi:

  • Ulkofilee
  • Sisäfilee
  • Paistit
  • Niska
  • Lapa
  • Kylki
  • Etuselkä
  • Potka
  • Rinta

Meillä on vuosien kokemus teollisesta naudanlihan leikkuusta ja jalostuksesta, joten tiedämme, miten naudanlihasta saadaan paras mahdollinen hyöty irti.

Haluatko tehostaa tuotantoasi?

Meillä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus ja erittäin vankka alan asiantuntemus, joiden avulla voimme auttaa sinua lisäämään tuotannon tehokkuutta.

Jos kiinnostuit teollisesta naudanlihan leikkaamisesta tai muista palveluistamme ja haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä verkkosivuston kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Vierailemme mielellämme luonasi henkilökohtaisesti keskustelemassa yhteistyön mahdollisuuksista.

OTA YHTEYTTÄ