Evästeasetukset

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan käyttäjälle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Valitsemalla "Hyväksyn kaikki" sallit evästeiden käytön.

Sianlihan leikkaaminen

Teollinen sianlihan leikkaus yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Ruhoista paloiksi ja haluttuun lopputuotteeseen. Tutustu palveluihin tästä.

Sianlihan teollinen leikkaaminen tarkoittaa sianruhojen leikkaamista osiin. Sianliha paloitellaan käytännössä samalla tavalla kuin naudanliha

Liha leikataan asiakkaan toiveiden mukaan käyttäen erilaisia leikkausmalleja, kuten:

  • Kotletti
  • Sisäfilee
  • Kassler (niska)
  • Kinkku
  • Lapa
  • Kylki

Ammattitaitoinen tiimimme on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, ja takaamme, että liha leikataan tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ